کالج ها در آلمان

اطلاعات کلی برای پذیرش لیسانس و کالج در آلمان

کالج ها در آلمان

اطلاعات کلی برای پذیرش لیسانس و کالج در آلمان

۵ مطلب با موضوع «کارای سفارت» ثبت شده است

برای مصاحبه اصل پذیرش رو ببرم یا پرینتش؟

اگه تا روز مصاحبه پذیرشی که کالج یا دانشگاه براتون فرستاده به دستتون نرسیده زیاد جای نگرانی نیست میتونین از دانشگاه درخواست کنین که چون برای مصاحبه وقت دارین و به پذیرش نیاز دارین براتون ایمیلش کنه.. سوال اینجاس که سفارت قبول میکنه؟ بله قبول میکنه..

یه پرینت رنگی از اسکنی که دانشگاه میفرسته بگیرید و از روش یه کپی بگیرید و اون پرینت رو تو دسته اصل ها بزارید... معمولا برای کالج انقدر دقت نمیکنن که حتما اصل پذیرش باشه چون یه دعوتنامه به امتحان سادس.. اگرم اشکال گرفتن بگید که دانشگاه پذیرش رو برام پست کرده ولی هنوز به دستم نرسیده یا نقص مدرک میزنن براتون یا میگن موقع تحویل ویزا اصل رو بیار و خیلی از مواقع هم اصلا کاری ندارن!!

برای روز امتحان هم اگه با همون پرینت برید ازتون قبول میکنن.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۲۷
no one knows

گواهی تمکن مالی که شما از بانک میگیرید یه نامه به لاتین از طرف بانک هست که مانده حسابتون به ریال و یورو نوشته شده..

اگه معادل مبلغ 8640 یورو معادل ریالیش تو حسابتون هست که هیچ..اگه نه میتونید 3 یا 4 روز قبل این پول رو به حسابتون بریزید و بعد از گرفتن گواهی تمکن پول رو از حساب بردارید.. بعد از ریختن پول به حساب حداقل یک روز قبل از روز مصاحبه تشریف میبرید بانک و میگید که گواهی تمکن مالی از حسابتون میخواید.. یه چند تا فرم هست که باید پر کنین و یادتون باشه کارت ملی (شناسنامه) و پاسپورت حتما همراتون باشه لازم میشه.

* اکثر بانک هایی که من شنیدم به استثتاء چند شعبه گواهی تمکن مالیشون واسه 24 ساعت قبل هستش یعنی مانده حساب دیروز رو واستون تو نامه میزنن پس دقت کنید که نمیشه امروز پول رو به حساب بریزید و همین امروزم برید گواهی تمکن بگیرید

* برای گرفتن گواهی هم حداقل یک روز قبل از مصاحبه و حداکثر 1 هفته قبل بگیرید خوبه.. من دیدم به 1 هفته هم گیر ندادن ولی "ممکنه" اگه فاصله طولانی باشه گیر بدن من اطلاع ندارم.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۱۳
no one knows


زمان صدور ویزای آلمان در ایران برای افراد کاملا متفاوت است. اما این کار معمولا بین 6 تا 8 بعد از مصاحبه اتفاق می افتد.
نکاتی وجود دارد که ممکن است کار شما را طولانی تر کند. مثل فرم امنیتی یا نقص مدرک و...


فرم امنیتی  برای معمولا دانشجویان فوق لیسانس و دکترا است که رشته های خاصی مثل شیمی ، مهندسی های مربوط به فیزیک و هسته ای ویا کسانی که موضوع پایان نامه شان از موضوعات خاص و یا ذکر شده باشد .
ممکن است اشتباهی در ارسال مدارک شما اتفاق بیفتند و این کار باعث طولانی تر شدن روند صدور ویزای شما خواهد شد.
اما برای پیگیری چکار باید انجام داد:
حدودا یک الی 3 روز بعد از مصاحبه سفارت فرم درخواست شما را به صورت اینترنتی برای شهری که پذیرش شما صادر شده است ، می فرستد.
اگر برای کالج اقدام کرده اید ، سفارت باید فرم درخواست شما را به شهری که کالج در آن قرار دارد ، بفرستد.
از زمان ارسال این فرم تا ارسال مدارک حدود 20 الی 25 روز سفارت فرصت دارد.
شما از هفته سوم بعد از مصاحبه تان می توانید از طریق ایمیل و یا تلفنی با
Ausländeramt / Ausländerbehörde یا اداره خارجی های شهری که باید در آن حضور پیدا کنید ، وضعیت ویزا را بپرسید.
در لینک زیر شما می توانید به ترتیب حروف الفبا سایت اداره خارجی های مورد نظرتان را پیدا کنید.
http://www.auslaenderaemter.de/buchstabe_a.php
* توجه داشته باشید که برخی شهرها در طول پروسه بررسی درخواست ویزا ، به کسی اطلاعاتی نمی دهند. در این مورد فقط باید صبر کنید تا بررسی تمام شود.
بسته به اینکه چه زمانی سفارت پرونده شما را به آن شهر ارسال می کند و چه تعداد متقاضی برای آن شهر وجود دارد ، بررسی پرونده طول خواهد کشید.
از هفته پنجم-ششم شما از طریق تماس با شماره های 42-39991741 021 می توانید با بخش ویزای سفارت تماس بگیرید و با اعلام شماره پرونده تان (روی فیشی که روز مصاحبه گرفتید نوشته شده) از آنها خواهش کنید که وضعیت پرونده تان را بگویند.
اینجا شما می توانید لیست پرونده هایی که جواب آنها مثبت است مشاهده کنید که افراد می توانند طبق تاریخ اعلام شده برای
 تحویل ویزای خود اقدام کنند.
لیست مذکور پایین سمت چپ صفحه می باشد با عنوان: پاسخ مثبت درخواست های ویزای دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی
** این لیست هر چند روز یکبار ، آپدیت می شود.

*ممکن است ویزای شما آماده بشود اما شماره پرونده شما در لیست جواب مثبت ها نباشد. اگر دیدید که بعد از 5-6 هفته هیچ خبری از ویزایتان نشد حتما با سفارت تماس بگیرید و پیگیر کارتان شوید.
* حتی الامکان در اولین روزهایی که دانشگاه ها شروع به کار برای گرفتن مدارک و روند ارسال پذیرش می کنند ، مدارکتان را ارسال کنید.
زیرا گرفتن ویزا در ایران کاری زمان بر است و برای کسانی که امتحان ورودی کالج دارند حتما باید 2-3 ماه قبل از امتحان به مصاحبه بروند تا در زمان مناسب به امتحان در آلمان برسند.



با تشکراز سپهر

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ اسفند ۹۴ ، ۱۴:۴۷
no one knows

خیلیا برای روز مصاحبه استرس دارن و بیشترشم هم از روی شنیده هاست.نظر بنده اینه که بله تا حدودی درسته اولا اون افیسر که از صبح نشسته پشت باجه وقتی هر کسی میاد مدارکش مرتب نیس و کلی وقت بقیه رو میگیره مسلما اعصابش خورد میشه دوما بستگی به فرد و برخورد شما هم داره. همه مسئول ها بد اخلاق  نیستن وشماهم باید سعی کنین طلبکارانه با افیسر برخورد نکینین و نرید رو اعصابش ولی وقتی شما مدارکتون کامل و مرتب باشه اصلا نیازی به استرس و ترس نیس..
از ابتدا وقتی از چهارراه استانبول به سمت سفارت میاین درب دوم برای کسایی هستش که مصاحبه دارن.. بعد از نشون دادن پرینت ایمیل وقتنون از گیت امنیتی رد میشین و وارد حیاط میشین. 3 تا باجه جلوتونه. باجه سمت راست برای مصاحبه دانشجوییه. پاسپورتتون رو بهش نشون میدین و اسمتون رو چک میکنه و به سمت جایی که باید برین راهنماییتون میکنه. توصیه من اینه که اگه مدرکی رو نیاوردین یا روی چیزی شک دارین از همین باجه بپرسین و راهنماییتون میکنه بعد گوشیتون رو داخل قفسه میزارین. روبروتون دری هست به سمت پایین بعد از اینکه وارد سالن اصلی شدین یه اتاقکی پارتیشن بندی شده هست که برای مصاحبه دانشجوییه... اونجاس که مدارکی رو که آماده کردین باید تحویل بدید..

برای روز مصاحبه  توصیه می کنم قبلش حتما چک لیست مربوطه را دانلود کنید و اول اون رو مطالعه کنید اما ترتیب مدارک باید همونطور که زیر توضیح داده باشه. به طور کل برای روز مصاحبه به 2 دسته مدارک نیاز دارید: یک سری اصل ها و یک سری دیگه کپی هاست. حواستون باشه وقتی مدارک رو به ترتیب زیر مرتب کردین زمانی که مدارک رو میزارین جلوتون روی همه باید فرم درخواست ویزا و زیری ترین مدرکتون باید انگیزه نامه باشه

(برای راحتی ببیشتر هر مورد که نیاز به توضیح داره به صورت لینک هست و با کلیک توضیحش رو میبینین. فعلا درباره تک تک موارد توضیح داده نشده ولی به مرور تکمیل میشه)

دسته اول

۱. فرم درخواست ویزا + ۱ عکس

۲. کپی 2 صفحه اول پاسپورت (از قبل پاسپورتتون باید امضا شده باشه و بعد از روش کپی بگیرید)

۳. کپى همه صفحات شناسنامه

۴.اصل پذیرش

۵. اصل گواهی تمکن مالی

٦. اصل ترجمه مدارک تحصیلی

٧. کپی مدارک زبان (اصل مدرک زبان رو ازتون نمیگیرند ولی همراهتون ببرید)

۸. اصل مدارک شغلی/ گواهی کار (اگه جایی کار یا کار آموزی کردین در غیر اینصورت نیاز نیست)

۹. زندگی نامه یا رزومه (امضا شده)

۱۰. انگیزه نامه (امضا شده)

 

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ اسفند ۹۴ ، ۱۴:۵۹
no one knows

فرم درخواست ویزای دانشجویی رو میتونین از سایت سفارت آلمان در قسمت فرم درخواست ویزای اقامت میتونین دانلود کنین.. برای راحت تر پر کردن این فرم یه نمونه که یکی از دوستان زحمتشو کشیده به صورت تصویری گذاشتم. این فرم رو پر میکنید و نیاز به عکس هم داره همونطور که توی لیست اومده اما نباید عکس رو به فرم منگنه کنید یا بچسبونید.. فقط همراهتون باشه افیسر خودش این کار رو انجام میده.. دقت کنید بهتره که عکس قدیمی تر از 6 ماه قبل نباشه و اگر خانوم هستین توی عکس باید گوش هاتون معلوم باشه. به عکاسی بگین برای سفارت میخوام خودشون میدونن. بی حجاب و با حجاب بودنشم زیاد مهم نیست.

(عکس های زیر یکی از دوستان زحمت کشیده توضیح های زیر رو انجام داده. اسمشم نمیدونم ولی دستش درد نکنه هر جا هست)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ اسفند ۹۴ ، ۱۳:۰۰
no one knows