کالج ها در آلمان

اطلاعات کلی برای پذیرش لیسانس و کالج در آلمان

کالج ها در آلمان

اطلاعات کلی برای پذیرش لیسانس و کالج در آلمان

گرفتن پاسپورت برای مشمولان

چهارشنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۰۳:۲۰ ب.ظ

دوست عزیز آقا مهران زحمت کشید برای دوستانی که مشمول هستن و برای کارای سفارت پاسپورت نیاز دارن. این متن رو نوشت:

همونطور که میدونید اگه تا قبل از سن مشمولیت پاسپورت گرفته باشید 4 سال اعتبار داره ولی اگه در دوران مشمولیت اعتبارش تموم شه باید برید به بهانه ی رفتن سفر خارجی پاسپورت بگیرین روندش برای دوستانی که مشکل سربازی دارند و الان در حال تحصیل هستند یا اون یکسال فرجه بعد از اتمام تحصیل را دارند:
از دانشگاه تقاضای گواهی اشتغال به تحصیل یا پایان تحصیل بدید ( از بخش نظام وظیفه دانشگاه نه آموزش ) که باید کشور مقصد و همینطور تاریخ سفر ذکر بشه حتما (تاریخ مهم نیست یه روز نزدیکی رو بگید فقط)، بعد میرید نظام وظیفه بهتون فرم میده که باید در بانک قوامین یه حساب واسه خودتون باز کنید و مبلغ وثیقه رو هم به حساب نظام وظیفه بانک قوامین واریز کنید مبلغ وثیقه زیارتی کمتر 2 تومن بوده که الان شده 3 میلیون.

کپی از دفترچه حساب ، اصل فیش واریزی و یه فرم که خود نظام وظیفه بهتون میده رو میبرید نظام وظیفه براتون اجازه صدور پاسپورت رو صادر میکنه. 24 ساعت بعدش میرید پلیس +10 کارای پاسپورت رو انجام میدید، دیگه پاسپورت رو دارید ازتونم پس نمیگیرن.

* فقط حتما حتما باید 1 ماه بعد برید نظام وظیفه بگید سفرم کنسل شده تا وثیقه رو بهتون بدن اگر به نظام وظیفه نرید وثیقه رو که برمیدارن هیچ تا 6 ماه هم ممنوع الخروج میشید بعدم واسه اجازه خروج گرفتن مجدد اذیتتون میکنن. بارم میگم نه توی پاسپورت چیزی نوشته میشه و نه بعدا ازتون پسش میگیرن چون بعدا واسه صدور مجددش داستان پیش میاد واسه خودشون. ایشالا زمان سفارت که کارای وثیقه اصلی 15 میلیونی رو کردید فایلتون کامل باز میشه برای آلمان و بدون هیچ مشکلی میتونید بلیط رزرو کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۱۹
no one knows

نظرات  (۲)

بخشید میتونید در باره خروج توریستی مفصل تر توضیح بدین
پاسخ:
من هنوز مراحلش رو طی نکردم... اینم تجربه یکی از دوستان بوده که در اختیارتون گذاشتم..
سلام دوست عزیز.ممنونم ازت به خاطر اطلاعاتی که داری بی منت برای ما میذاری.یه سوالی ازت داشتم که خواهش میکنم اگر جوابشو میدونی یا حتی اطلاعاتی درموردش داری بهم بگی.آقا من الان ترم2 دانشگاهم(سراسری)رشته ی مهندسی مکانیک.البته این ترم و ترم قبلو برای خوندن آلمانی مرخصی گرفتم وگرنه باید ترم4 میبودم.در حال حاضر20سالمم هست.الان منB1 رو دارم و همه ی مدارکم تکمیله دادمشون برای ترجمه و حالا میخوام برای کالج نو آلمان اقدام کنم.ولی از این ور اون ور(!) شنیدم که برای لیسانس نمیذارن کسی از ایران خارج بشه چون اعتقاد دارن برای این مقطع به اندازه ی کافی دانشگاه تو ایران هست!حالا من سوالم اینه که این قضیه ی 15ملیون چیه و آیا شامل حال من میشه یا نه؟اگر اره که هیچی ولی اگر نه پس چاره چیه؟مثلا خود شما این مشکلو چطوری حل کردی؟(اصلا داشتیش!)راستی من الان پاسپورتم دارمو تا سال 96 هم اعتبار داره.ببخشید که طولانی شد.خیلی لطف میکنی اگر کمکم کنی...
پاسخ:
سلام.
شما با گذزوندن 2 ترم تحصیلی تو دانشگاه دولتی میتونی برای همین رشته مستقیم دانشگاه تو آلمان اقدام کنی.. البته بعضی دانشگاه ها قبول نمیکنن اما باید ریزنمرات دانشگاهت رو هم ترجمه کنی و با چند تا دانشگاه مکاتبه کنی و ازشون بپرسی که این امکان هست یا نه ولی نشدنی نیست..
درباره ی ادامه تحصیل در خارج از کشور هم جدیدا قانونی تصویب شده که این اجازه رو برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی میده ولی کسی رو ندیدم که از این راه اقدام کرده باشه و ببینه اصلا اجازه میدن یا نه... تو سایت نظام وظیفه (اینجا) میتونی این قانون رو ببینی.. ولی برای اطمینان حضوری برو از خود نظام وظیفه بپرس و نتیجه شو اینجا بگو که بقیه هم اطلاع داشته باشن اگه گفتن نمیشه. میتونی با اجازه خروج توریستی بری ولی 15 میلیون وثیقه رو میگیرن و تا 3 سال نمیتونی برگردی ولی بعد از اون سالی 3 ماه میتونی بیای یران و برگردی.
موفق باشی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی